De sneeuwkettingen producent VERIGA is een van de grootste in Europa. Ze hebben dan ook een heel uitgebreid programma voor personenauto’s, SUV’s, 4X4’s, trucks en bussen. Maar ook bandenbeschermkettingen en bosbouw bandenkettingen kunnen zij leveren. Bij Veriga staan innovatie en topkwaliteit hoog in het vaandel, waarbij ze de kettingen voor een scherpe prijs aanbieden.

De metalen Veriga kettingen hebben de Duitse TÜV en het Oostenrijkse V5117 Önorm keurmerk. Ook de truck en Off-Road kettingen hebben de Duitse TÜV en het Oostenrijkse V5119 Önorm keurmerk. En de geweven kettingen hebben de Duitse TÜV en het Oostenrijkse V5121 Önorm keurmerk.

Let op:

Vrachtauto & trucks vanaf 3500 Kg in Oostenrijk:
In de periode van 15 november t/m 15 maart is het verplicht om een set passende sneeuwkettingen (welke voldoen aan de Önorm- V5119) aan boord te hebben, voor alle aangedreven wielen.
Ook maken sommige landen gebruik van speciale sneeuwkettingen-signalering, die aangeeft dat een bepaalde weg enkel bereden mag worden indien je kettingen bij je hebt die geschikt zijn voor jouw banden.

Hoe je ze omlegt? Kijk daarvoor naar dit instructiefilmpje.

Wil je meer informatie over de sneeuwkettingen? Stuur ons even een berichtje met het type auto, bandmaat en doel van gebruik. Wij adviseren graag welke sneeuwkettingen passen en het beste geschikt zijn voor je.

Veriga sneeuwkettingen bij 4x4 Sint Annaland